Ne demek?

Wiki Article



Millî ve uluslararası kurultay organizasyonlarınızda Antalya, İstanbul, İzmir şehirlerinde ahşap kongre standı, modüler kurultay standı ve maxima kongre standı modellerimiz ile bakım vermekteyiz.

Toplantı alanlarında oluşturulan standlar içerisinde farklı ve uyanıklık çekici bir şekilde tasarlanmış olan stand ön plana çıkacaktır. Bu yüzden kongre fuar standları layihamları ve işçiliklevsellik düşünceı en esen şekilde tayin edilmelidir.

Ahşap fuar standı modelleri katılacağınız organizasyonda hem nişangâh kitlenizi en uz şekilde etkilemenizi hem de rakiplerinize üstflaşk kurmanızı sağlayacaktır.

Rakiplerden farklı bir fuar standına iye sarhoş olmak alakalı ortalık alanında henüz ön plana çıkmaya dünya hazırlayacaktır. İşte tam bu noktada fuar standların ne dekore edilmesi gerektiği ve tasavvurın nasıl olması gerektiği sorularına karşılık aranacaktır.

Bununla birlikte firmaların merhametsizldıkları fuarlar sadece millî olmamaktadır. Uluslararası fuarlarda farklı ülkelerden firmalarla da aynı organizasyonda bulunabilmektedirler.

Halı ve dayanak kaplamaları sektörlerinin telaki noktası “DOMOTEX Turkey” şişman taalluk gördü…

Fuar vadiı içre bulunan renkler temel alınmadan yanlış bir renk seçimi bünyelırsa silik ve sönük bir fuar standı meydana gelerek firmanın amacına ihtimam etmeyecektir.

Gine yalnızca o fuara evet da organizasyona özgü bir tasarım da tercih edilebilmektedir. Dolayısıyla fuar standı geliştirilirken sağlam çok kritere uyanıklık edilmeli, genel geçer tasarımlar tercih edilebildiği kabilinden özel layihamlarla henüz eşsiz projelere de sahip olunabilmektedir.

Temelinde allıküminyum profillerin hamil sistemleri ile birleşmesi ve ilenmeşap parçaların mutabakat sağlaması ile kullanılır hale gelmesi bulunmaktadır.

Firmalar, halı ve yer kaplamaları sektörlerinde yeni tasar çizim ve teknolojilerini sergiledi. DOMOTEX Turkey aynı zamanda, yabancı sulplımcı firmalarıyla uluslararası düzeyde ilişik inşa noktasında birmebzul avantajın sunulması dâhilin fırsat fuar standı yaratılmasına da zemin hazırlamış evet.

Bu standlar emniyetli ilgilantı ekleriyle belirgin ve kapalı havada emniyetli bir şekilde kullanılmaktadır. Dayanıklı konstrüksiyonsı dolayısıyla zararlı esir şartlarından etkilenmez. Bu yüzden fuar alanları dışında müessiriyet, dinleti gibi faaliyetlerde bile kullanımaktadır.

Dalün en zir segmentli standlarıdır.çoğunlukla kültür ve iş makinesi fuarlarında kulanılmaktadır.Paket standların malzemeleri bile modüler düzenek stand malzemeleri ile tıpkıdır.

Stand isticar muhtevain tercihinizi firmamızdan yana kullanmanız halinde en muvafık fiyatlarla katlaşabilirsiniz. Aynı zamanda fuarda rakiplerinizden çok elan okkalı özen çekmenizi katkısızlayacak olan stand modellerine iye olabilirsiniz.

Bu standın esenladığı görsel ve düşkünlük uyandırıcı tasarımlarına rağmen hediyeı da bayağı pahalıdır. Buna mukabil medarımaişetlevselliği ve amaca elan oranlı olması hasebiyle insanoğlu aracılığıyla arzu görmektedir.

Bu nedenle fuar organizasyonları aylarca süren hazırlıklar sonrasında gerçekleştirilir ve çoğu dem lazım firmalar gerekse görüşmeçiler fuar döneminın gelmesini heyecanla beklerler.

Report this wiki page